Welkom op mijn website


Mijn naam is Justin Haverhorst, ik ben geboren in 1994 en ben sinds 2014 actief als zanger/entertainer. Mijn repertoire bestaat hoofdzakelijk uit nederpop, Nederlandse volksmuziek en feestmuziek. Te boeken voor   optredens vanaf 30 minuten tot avondvullend programma  en gastoptredens.


Ik ben begonnen met zingen tijdens mijn eerste stage op vakantiepark de katjeskelder. Toen ik daar (voor de grap) tijdens een optreden van Albertina Klap het nummer "geef mij nu je angst" van Guus Meeuwis zong, kreeg ik direct een hele hoop goede reacties en berichten. 1 van de mensen die mij een bericht stuurde was John van Oosterhout (een zanger vooral bekend in Brabant) met de vraag of ik op zijn CD -presentatie wilde optreden.

Daarna is het voor mij pas echt begonnen en ben ik in aanraking gekomen met JDH Music die, samen met Jurgen Kuppens (van Jurgen Kuppens Muziekproducties), mijn eerste Single (Annemiek) mogelijk heeft gemaakt.

Vervolgens heb ik meegedaan met meerdere talentenjachten. Bij een van de talentenjachten van ADS Studio & Muziekproductions ben ik 1e geworden.
De 1e prijs was een compleet verzorgde muziekproductie inclusief 50 CD's en videoclip.
Ook heb ik bij de ADS studio mijn eerste eigen EP (Gewoon Ik) opgenomen met onder andere mijn eigen single Annemiek, Ik heb je lief van Paul de Leeuw en Het is een nacht van Guus Meeuwis erop.

In deze korte tijd heb ik geleerd dat muziek voor mij heel erg belangrijk is. Ook vind ik het erg leuk om mensen te vermaken. Dat ik dat op deze manier kan combineren vind ik geweldig.